Descoperă Deliciul Pizzei la „Iubesc și Vinul” din București

Descoperă Deliciul Pizzei la „Iubesc și Vinul” din București

Bine ai venit la „Iubesc și Vinul”, un restaurant situat în inima Bucureștiului, pe strada Moșilor nr. 143. Dacă ești un pasionat al bucătăriei italiene, atunci locul acesta este pentru tine. Avem o gamă variată de pizza, pregătită cu cele mai proaspete ingrediente, care îți va satisface toate poftele culinare. Hai să descoperim împreună fiecare tip de pizza pe care îl oferim!

Pizza Margherita

Clasică și simplă, Pizza Margherita este alegerea perfectă pentru cei care apreciază gusturile autentice italiene. Cu un blat crocant de 300g, sos roșu de pizza, mozzarella delicioasă și busuioc proaspăt, această pizza te va transporta direct în inima Italiei.

Pizza Vegana

Pentru iubitorii de legume, Pizza Vegana este ideală. Cu un sos roșu bogat, ceapă crocantă, ardei proaspăt, roșii cherry dulci, măsline zemoase și porumb, această pizza oferă un amestec vibrant de arome.

Pizza Quattro Formaggi

O adevărată explozie de brânzeturi! Pizza Quattro Formaggi combină gorgonzola, brie, parmezan și mozzarella pe un sos alb delicios, pentru o experiență culinară rafinată.

Pizza Prosciutto

O combinație clasică și gustoasă de sos roșu, mozzarella și șuncă. Simplitatea ingredientelor de calitate face din această pizza un deliciu inconfundabil.

Pizza Prosciutto Funghi

Pentru cei care iubesc ciupercile, această pizza adaugă șuncii și mozzarellei o porție generoasă de ciuperci proaspete, creând un echilibru perfect între texturi și arome.

Pizza Prosciutto Crudo con Rucola

Aceasta este o alegere sofisticată, cu prosciutto crudo, rucola proaspătă și parmezan ras fin, toate pe un pat de mozzarella și sos roșu.

Pizza Quattro Stagione

O pizza complexă ce îmbină patru gusturi distincte: șuncă, salam, ciuperci și măsline, toate armonizate pe un blat crocant și mozzarella topită.

Pizza Capriciosa

Pentru cei care preferă diversitatea, Pizza Capriciosa oferă șuncă, ciuperci, măsline și ardei gras, toate pe un strat de mozzarella și sos roșu.

Pizza Diavola

Pentru amatorii de senzații tari, Pizza Diavola combină salam picant cu fulgi de chilli și pepperoncino, pentru o experiență cu adevărat fierbinte.

Pizza Mediteraneana

O incursiune în bucătăria mediteraneană cu fructe de mare proaspete, ceapă, ardei gras, roșii cherry și busuioc, toate pe un blat ușor și crocant.

Pizza Carnivora

Pentru iubitorii de carne, această pizza combină șuncă, salam, bacon și cârnați, toate îmbinate perfect cu mozzarella și sos roșu.

Pizza Calzone

O pizza pliată, umplută cu mozzarella, șuncă și ciuperci, pentru o experiență gustativă diferită și savuroasă.

Pizza Iubesc și Vinul

Specialitatea casei, Pizza Iubesc și Vinul, îmbină mozzarella, parmezan, brie, pastă de trufe, prosciutto crudo și roșii cherry. Este un deliciu rafinat ce te va face să te îndrăgostești de fiecare mușcătură.

Te așteptăm cu drag!

La „Iubesc și Vinul”, pe Moșilor 143, te așteptăm să te bucuri de o experiență culinară autentică, într-un ambient plăcut și primitor. Indiferent de preferințele tale, meniul nostru diversificat îți va oferi o pizza pe gustul tău. Vino și descoperă pasiunea noastră pentru pizza și vinul bun!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WhatsApp